KITE Precíziós gazdálkodás

Precíziós gazdálkodási tanácsadás

A helyspecifikus technológiák a megbízható, helyszínen mért konkrét adatokon alapulnak. Az Ön gazdálkodásában is nap, mint nap jönnek létre a műholdas navigáció során újabb és újabb adatok, amelyek rendszerezése elősegíti a mezőgazdasági munkák megszervezését, tervezését és az eredmények kiértékelését.  Nagyon fontos a fedélzeti számítógép pontos dokumentációja, csak ebben az esetben van lehetőségünk a megképződött információk feldolgozására. Tábláinak körvonalait és a táblák elnevezéseit egységesítjük, így nem kell többféle táblanévvel és a körvonalak elcsúszásával számolnia. Input anyag adatbázis segítségével egyszerűen kezelheti a kijuttatott anyagféleségeket. A gépkezelői helyszíni, gyakorlati oktatást kapnak szakembereinktől, hogy a legtöbbet kihozhassák a megvásárolt gépkapcsolataiból. Gépüzemeltetési jelentéseink (napi, havi, szezonális) hozzájárulnak a mindennapi munka hatékony szervezéséhez, és a mezőgazdasági év kiértékeléséhez. Megalapozott gazdálkodási döntéseket hozhat a tábláira szabott jövedelemtérképek segítségével, elkerülve a veszteséges területekre való felesleges inputanyag kijuttatást. A változó kijuttatást segítő térképeket műtrágya, növényvédő szer és vetőmag esetében is elkészítjük Önnek, hogy ne a dokumentálással, hanem a valós munkavégzéssel kelljen törődnie. Minden egyes döntésénél a precíziós gazdálkodás agrotechnológiai és műszaki szakember gárdája, informatikai háttere áll rendelkezésére a KITE Zrt. szolgáltatásának keretében.
Az első lépést már megtette a precíziós gazdálkodás felé vezető úton, a további lépések tekintetében Ön dönt. Gazdálkodásának rendszerezett adataival könnyebb lesz a döntéseket meghozni, böngésszen kedvére az általunk kínált szolgáltatások közt. A Kapcsolatok menüpont alatt megtalálja a precíziós gazdálkodással foglalkozó munkatársaink elérhetőségeit, akik válaszolnak kérdéseire.

Választható csomagok

Precíziós Gazdálkodási Alap szintű szolgáltatásaink

Precíziós Gazdálkodási Alap szintű szolgáltatásaink

A precíziós gazdálkodás során keletkezett nagy mennyiségű adatot rendszerezzük az Ön számára. A táblakontúrok pontos meghatározása, fedélzeti számítógépek adatbázisainak egységesítése és a napi szintű gépenkénti jelentések készítése tartozik feladataink közé. Az adatok rendszerezésével Ön időt takarít meg, és a precíziós gazdálkodás további lépéseit készíti elő.

Precíziós Gazdálkodási Adatfeldolgozási szolgáltatásaink

Precíziós Gazdálkodási Adatfeldolgozási szolgáltatásaink

Üzemanyag-fogyasztási-, hozam-, és jövedelemtérképeket, valamint napi, havi, szezonális és éves gépüzemeltetési jelentéseket készítünk Önnek a precíziós gazdálkodás során képződött adatok feldolgozásának segítségével.

Precíziós Gazdálkodási Prémium szintű szolgáltatásaink

Precíziós Gazdálkodási Prémium szintű szolgáltatásaink

A precíziós gazdálkodásának leghatékonyabb felhasználásában segít a prémium szintű tanácsadásunk. Változó inputanyag kijuttatáshoz térképet készítünk, a vízelvezetésre és a rétegvonal mentén történő művelésre javaslatot teszünk, valamint segítünk Önnek a gépei beállításának hatékonyabbá tételében.


Jelszóváltoztatás