KITE Precíziós gazdálkodás

Gépüzemeltetési tanácsadás

Az elmúlt időszakban számos igen nagy értékű, igen nagy teljesítményű erő-, és munkagép került a partnereink tulajdonába, melyek megfelelő üzemeltetése igen fontos feladat. Csak jól megtervezett, jól kivitelezett gépüzemeltetés mellett lehet megfelelő profitot előállítani. Nem engedhető meg hogy az ilyen nagy értékű eszközrendszer ne optimális módon legyen kihasználva. A JDLink adatbázisra támaszkodva, amely az eljövendő időszak korszerű gépüzemeltetésének alap adatbázisa, segítséget tudunk nyújtani a gazdálkodóknak, a gépüzemeltetőknek a traktoros kollégáknak, hogy ezeket a nagy értékű korszerű John Deere eszközöket optimálisan tudják üzemeltetni.

A JDLink a John Deere mezőgazdaság-specifikus flottakövető rendszere, amely az erőgép CAN-bus rendszeréről gyűjtött adatokat továbbít a My John Deere portálra, ahol ezek az adatok megtekinthetők. Két nagy ágra bontható az adatbázis. Az egyik a hagyományos flottakövető rendszerek gondolatmenetét követi, melynek fontos eleme a vagyonvédelem. Láthatjuk, hogy merre jár az erőgép, mennyi az üzemanyag fogyasztás, hogy áll az üzemanyagtank. A másik nagy ág a gépüzemeltetéssel kapcsolatos adatok. Itt is két irány követhető az egyik a munkaszervezés, munkafegyelemi helyzet és a különböző gép és gépcsoportok egymásra épülésével foglalkozik, míg a másik az erőgép vagy erőgép-munkagép kapcsolat finom beállításával kapcsolatos adatokra mutat rá. Fontos része a portálnak a karbantartással kapcsolatos modul, mely előrejelzést adhat a szerviz munkák elvégzéséhez és az esetleges eladáskor szervizkönyvként funkcionálhat. Más flottakövető rendszerek, mivel a szállítmányozás világából érkeztek, elsősorban a vagyonvédelemre, futásteljesítményre vannak optimalizálva, míg a JDLink egy egyedülálló, speciális mezőgazdasági adatbázis. Ezen adatbázis adatait le tudjuk menteni a rendszerből, melyeket az eljövendő időszakban a partnereink felé feldogozott állapotban, napi-, havi-, szezon jelentések formájában tudunk biztosítani.

A gépüzemeltetési szaktanácsadásunk egy nagy lépés afelé, hogy ezeknek a gépeknek a segítségével Partnereink a mezei munkáikat agronómiailag megfelelő minőségben és időben tudják elvégezni megfelelő költséghatékonyság mellett. Célunk a Megelégedett John Deere géptulajdonos, amihez a magas szintű gépüzemeltetési szaktanácsadás fontos kellék.

Választható csomagok

Gépüzemeltetési Szaktanácsadás Alap csomag

Gépüzemeltetési Szaktanácsadás Alap csomag

Az optimális döntésekhez szükséges naprakész információt nyújtunk Önnek.

Gépüzemeltetési Szaktanácsadás Haladó csomag

Gépüzemeltetési Szaktanácsadás Haladó csomag

A JDLink adatok elemzése alapján nagy lépést tehetünk a gépkapacitás optimalizálás felé.

Gépüzemeltetési Szaktanácsadás Profi csomag

Gépüzemeltetési Szaktanácsadás Profi csomag

A precíziós gazdálkodás során a gépekben megképződött adatok segítségével optimalizálhatjuk erőgép- munkagép kapcsolatait.

AMS csomag

AMS csomag

AMS egység üzembe helyezése, a szoftverek frissítése és telefonos terméktámogatás tartozik a csomagba.


Jelszóváltoztatás