KITE Precíziós gazdálkodás

Agronómiai tanácsadás

A precíziós gazdálkodási tevékenység eredményességét kiegészítő szolgáltatások nyújtásával tudjuk növelni. A táblák heterogenitását figyelembe vevő változó inputanyag felhasználási javaslatok során döntéseket kell hoznunk arra vonatkozóan, hogy mekkora legyen az adott táblafolton a vetőmagnorma, illetve a kijuttatott műtrágya mennyisége. Ezeknek a döntéseknek a megalapozásához szükségünk van a tábla termőképességének ismeretére. Amennyiben több éves (minimum 4-5 év) hozamtérképei állnak rendelkezésére, azokból el tudunk készíteni termőképességi térképeket. Amennyiben a hozammérés rövidebb időre tekint vissza az Ön gazdaságában külső forrásból származó termőképesség térképek beszerzésére van szükség. A termőképesség térképek felhasználásra kerülnek a vetési előírások készítésének, illetve a talajminta vételezési tevékenység tervezése során. A modern vetőgépek optimális beállításához elengedhetetlen a vetőmagtételek pontos ismerete. Kérjük válassza ki az Ön számára kedvező szolgáltatást, és ha bővebb információra van szüksége, akkor keresse meg precíziós gazdálkodással foglalkozó munkatársainkat a Kapcsolatok menüpontban jelzett elérhetőségeken!

Tartalmazott szolgáltatások

3D térképek készítése

3D térképek készítése

Munkatársaink által előállított 3D-s térképeinkkel és az Ön gépkapcsolataival a tér minden irányában képes lesz alakítani termőföldjét, így a vízelvezetés és a rétegvonalas művelés könnyebbé válik.

Talajminta vételi szolgáltatás

Talajminta vételi szolgáltatás

A talajmintákat akkreditált laborokban bevizsgáltatjuk, ezáltal Ön az adminisztrációs kötelezettségeinek eleget tud tenni. Makro-, mezo- és mikro elemeket vizsgálunk, valamint menedzsment zónákat alakítunk ki, így teljes képet kap termőföldje tápanyag ellátottságáról.

Tápanyag gazdálkodási tervek készítése

Tápanyag gazdálkodási tervek készítése

A laboreredmények alapján tápanyag-gazdálkodási szoftver segítségével az Ön táblájára differenciált tápanyag-gazdálkodási szaktanácsot készítünk.

Vetőgép beállítási szaktanácsadás

Vetőgép beállítási szaktanácsadás

A változó tőszámú vetéshez elengedhetetlen, hogy a vetőgépe a megfelelő beállításokkal rendelkezzen. Munkatársaink javaslatot tesznek a precíziós gazdálkodáshoz szükséges vetőgép beállítások elvégzésére.


Jelszóváltoztatás