KITE Precíziós gazdálkodás

Napi technológiai jelentés küldése

A JD Link adatok alapján három csoportra osztottuk az erőgépeket. 
A kombájnok munkája során fontos kérdés, hogy a rendelkezésre álló agronómiailag optimális munkaidőt a lehetőségek szerint legnagyobb hatékonysággal használjuk ki. Ehhez fontos információ a cséplőhézag, cséplődob fordulat, haladási sebesség és az aratott órák száma.
A permetezőgépek estében fontos információt adnak a munkasebesség, szivattyúnyomás és a közlekedéssel kapcsolatos adatok. Ez a munkafolyamat igen rövid határidő alatt nagyon precíz munkát igényel melynek alapja az AutoTrac.
A traktorok esetében fontos kérdés az erőgép-munkagép pontos összehangolása. A gépcsoport optimális munkapontjának pontos beállításához rendelkezésünkre áll a kerékcsúszás a haladási sebesség a motorterheltség a motor fordulatszám és a hidraulika három pont helyzete.
Mindhárom fajta jelentés esetében törekedtünk arra, hogy a lehető leghasznosabb anyagokat állítsuk össze informatív formában, melynek segítségével Ön még részletesebb képet kaphat gépei mindennapjait illetően, és jó alapot szolgálhatnak egy jövőbéli döntés meghozásához.

Jelszóváltoztatás