KITE Precíziós gazdálkodás

Közelebb a partnerekhez

Abból a célból jött létre a telephely, hogy a környéken dolgozó több mint 200 gazdálkodó számára elérhetővé tegye a KITE Zrt. alkatrészkínálatát. Ezt a térséget eddig a Dabasi Alközpontból látták el, azonban néhány települést már nem tudtak a cégtől megszokott biztonsággal ellátni. Ezért szükségét látták, hogy közelebb hozzák partnereikhez a magas színvonalú és gyors szolgáltatásaikat.

A Pesti út 23. szám alól költözik most át a telephely a Céhmester út 9.-be, és bővül is a szolgáltatásaik és termékeik köre. A rangja is megváltozik a KITE térségi bázisainak sorában, ugyanis a többi alközponthoz hasonlóan az alkatrészértékesítés komplex kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységgel egészül ki. Az új létesítményben az alkatrész- és gépkereskedelem, az agronómiai inputanyag-kiszolgálás, a terménykereskedelem, a szervizszolgáltatás és a precíziós gazdálkodási szaktanácsadás is elérhetővé válik. 15-en látják majd el ezeket a feladatokat, így hat új kollégával bővül az eddigi létszám.

A KITE aszódi csapata
Aszódi kollégáink szerettel várják a partnereinket

A KITE Zrt. 2017-ben hirdette meg a „Központban a vevő” programját, melynek keretén belül a modern és felszerelt alközpontokban, az oda betérők kényelmének kiszolgálása mellett a közvetlen vásárlási és tárgyalási lehetőségeket teremtik meg. Ezt az elvet követi az új aszódi kirendeltség is. Az alközpont teljes területe 1205 m2, melyből az iroda és a szociális helyiségek 130 m2-en fekszenek, a raktárkapacitás 1075 m2, ami kiegészül egy bérelt külső műtrágyatárolóval.
Jelszóváltoztatás