KITE Precíziós gazdálkodás

Rendezvények, bemutatók

Eltávozott közülünk mindenki Bálint gazdája

Megrendülve értesültünk a hírről, hogy eltávozott közülünk a kertészlegenda, Bálint György. Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, amikor 2018 őszén meglátogatta kertészeti telephelyünket és faiskolánkat. Nyugodjon békében Gyuri bácsi! Betölthetetlen űrt hagyott maga után!

2020.06.21.

Szabó Levente Bill Gates-szel egy magazinban

A CEO angol nyelvű, nemzetközi üzleti magazin egy figyelemre méltó interjút közölt a KITE Zrt. vezérigazgatójával, Szabó Leventével, bizonyítandó, hogy cégünk működése nemzetközi szinten is érdeklődésre ad okot. A cikk alapvetően a KITE Zrt. jövőbe mutató tevékenységére koncentrál.

2020.06.04.

Akciós új JCB 542-70 rakodó már nettó 75 500 EUR-tól!

A mezőgazdasági elvárásoknak, igényeknek megfelelően kialakított JCB rakodók kimagasló teljesítményt, hatékonyságot, intelligens hidraulikarendszert, sokoldalúságot és gazdaságosságot nyújtanak a tulajdonosuknak. A közelgő betakarítási-anyagmozgatási munkákhoz közeledve pedig íme egy remek akció!

2020.05.25.

Vezérigazgatói interjú az Új Mezőgazdasági Magazinban

A KITE Zrt. vezérigazgatójával készített interjút Aszódi János az Új Mezőgazdasági Magazin főszerkesztője. Szó esett a vásárlóinkat érintő enyhítésekről is, melyeket május 25-től vezettünk be, illetve érintették a szántóföldi kultúrák jelenlegi állapotát is.

2020.05.25.

Ismét a legjobb márkák közt

Az idén tizenhárom éves Business Superbrands program keretein belül ismét kitüntették ezzel a rangos elismeréssel cégünket. A program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, olyan magyarországi cégeket, amelyek elsősorban a vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

2020.05.22.

A kisebbekről sem feledkezünk meg

Rajzversenyt indítottunk, hogy felhívjuk a gyerekek figyelmét arra, hogy a mezőgazdaságnak milyen fontos szerepe van az élelmiszer-előállításban. Célunk a játékkal, hogy ráirányítsa a figyelmet a magyar agrárium stratégiai szerepére, az élelmiszertermelés fontosságára a járványügyi helyzetben.

2020.04.22.

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Talán most egy kicsit másképp telik az ünnep mindannyiunk számára, de mi így is szeretnénk minden kedves partnerünknek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánni ezzel a képeslappal. Kellemes pihenést kívánunk mindenkinek, hogy aztán újult erővel vághassunk bele a munkába.

2020.04.11.

Szelfivideó home office-ból

Az A és B héten dolgozó kollégáink mellett, akiknek lehetőségük van rá, otthonról látják el feladataikat. Kollégáink most az ország több pontjáról szelfivideó formájában üzennek partnereinknek. Fogadják most az ő üzenetüket, mely most is a kitartásra buzdít!

2020.04.08.

Vásároljon új John Deere kombájnt kedvező árfolyamon, amit kifizethet akár terménnyel is!

Új kombájnberuházásnál a gép műszaki és specifikációs tulajdonságai mellett sokszor a legfontosabbak a különböző beruházást segítő lehetőségek a finanszírozás tekintetében. A legújabb akcióinkban többféle megoldással igyekszünk segíteni a leendő kombájnvásárlóinknak ezen a területen is.

2020.04.07.

Jelszóváltoztatás