KITE Precíziós gazdálkodás

Rendezvények, bemutatók

Kiváló Hazai Márka a KITE

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A Szakmai Bizottság döntése alapján cégünk, a KITE Zrt. Kiváló márkának számít a hazai üzleti TOP márkák egyikeként, idén már kilencedik alkalommal.

2020.10.18.

Újabb intézkedések egészségünk megőrzésének érdekében

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy - igazodva a kialakult járványügyi helyzethez-, előrelátó módon, közösen, minden lehetséges erőfeszítést megtegyünk munkavállalóink és partnereink egészségének és vállalatunk folyamatos működésének megőrzése érdekében.

2020.09.30.

A növényvédőszer-göngyölegek gyűjtése fontos fenntarthatósági kérdés

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Cseber Nonprofit Kft. szakmai rendezvénye, mely a szokásos információcsere mellett egy ünnepélyes eseménynek is helyet adott, idén első alkalommal került sor ugyanis az „Innovatív Cseber Gyűjtőhely” díj átadására, melyet a KITE Zrt. nyert el.

2020.09.29.

A kukorica-, a cirok- és a szójatechnológia most virtuálisan

A járványhelyzet sajnos továbbra sem kedvez a személyes találkozásoknak, ezért a tavaszi szántóföldi rendezvényünket követően az őszi betakarítású növények technológiai bemutatóját is a virtuális térbe helyezzük át és a legújabb technológiai vívmányainkat szeptember 29-30-án mutatjuk be Önöknek.

2020.09.21.

Magyarország legszebb precíziós birtoka

A sülysápi Tápió-Táj Kft. lett idén Magyarország legszebb precíziós birtoka, melyhez ezúton is szívből gratulálunk. Szántóföldi növényzettermesztéssel foglalkoznak. 2000 hektáron termesztenek őszi kalászosokat, búzát, árpát, valamint kukoricát, napraforgót és repcét, lucernát.

2020.09.17.

Elismerés az online megjelenésünkről

A minner.hu üzleti, elemző oldal két cikket is megjelentetett az elmúlt időszakban, melyben elismerően szólt a KITE Zrt. online kommunikációs tevékenységéről mind weboldalunkon, a kite.hu-n, mind pedig a facebook oldalunkon. Mindkét cikk elérhető a lenti linkeken.

2020.09.02.

A legvonzóbb munkahelyek között a KITE

A Zyntern.com állásportál idén második alkalommal végzett átfogó kutatást a pályakezdők álláskeresési preferenciáiról, mely többek között kitért a fiatalok munkahely választási tényezőire, pályakezdő fizetési igényükre, a legvonzóbb munkaadókra és a koronavírus munkaerő piaci hatásaira.

2020.08.15.

Eltávozott közülünk mindenki Bálint gazdája

Megrendülve értesültünk a hírről, hogy eltávozott közülünk a kertészlegenda, Bálint György. Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, amikor 2018 őszén meglátogatta kertészeti telephelyünket és faiskolánkat. Nyugodjon békében Gyuri bácsi! Betölthetetlen űrt hagyott maga után!

2020.06.21.

Szabó Levente Bill Gates-szel egy magazinban

A CEO angol nyelvű, nemzetközi üzleti magazin egy figyelemre méltó interjút közölt a KITE Zrt. vezérigazgatójával, Szabó Leventével, bizonyítandó, hogy cégünk működése nemzetközi szinten is érdeklődésre ad okot. A cikk alapvetően a KITE Zrt. jövőbe mutató tevékenységére koncentrál.

2020.06.04.

Jelszóváltoztatás