KITE Precíziós gazdálkodás

Rendezvények, bemutatók

Vigyázunk egymásra!

A defibrillátor beszerzését és a KITE központi portáján történő üzembe helyezését követően elsősegélynyújtó és defibrillátorkezelői tanfolyamot szerveztünk az érdeklődő nádudvari kollégáknak. Most 15-en vettek részt a képzésben, de a jövőben további kollégák is élhetnek a lehetőséggel.

2020.02.04.

A precíziós gazdálkodásé a jövő

Immáron sokadik éve képviseltetjük magunkat Magyarország mezőgazdasági megakiállításán, a budapesti vásárvárosban, hagyományosan január végén megrendezésre kerülő AgrárgépShow-n. Minden évben célunk a legújabb trendek és termékek bemutatása. Idén azonban új dimenziót nyitunk a gazdálkodók előtt.

2020.01.09.

A kukorica és búza termesztésének precíziós lehetőségei

A két legfontosabb szántóföldi növény, a kukorica és búza termesztéséről, annak hatékonyságáról szólt a Magro Kukorica és Búza Konferenciasorozatának első állomása, a Kaposvári Egyetemen, ahol a KITE Zrt. főigazgatója, Hadászi László is részt vett előadóként, valamint a kerekasztal-beszélgetésben. 

2019.12.19.

120 kg csoki gyűlt össze a beteg gyerekekért  

Az „Egy tábla csokival a beteg gyerekekért! – Karácsonyi csokigyűjtés, egy üzenettel” felhívás keretében több mint 120 kg édességet gyűjtött össze a KITE Zrt. kollektívája, amelyet december 17-én adtunk át a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány részére.

2019.12.18.

A KITE Zrt. Hajdú-Bihar megye legnagyobb nettó árbevételű cége

A megyei lap TOP 100 melléklete huszadjára jelent meg, bemutatója egyben díjátadó is volt. A Napló gazdasági díja mellett a megyében az elmúlt évben legjobban teljesítő cégek képviselői is oklevelet vehettek át. Idén a KITE Zrt. lett a legnagyobb nettó árbevétellel rendelkező cég Hajdú-Biharban.

2019.12.16.

A precíziós gazdálkodás több szemszögből

Az Agrárszektor 2019 konferencia Hódít a precíziós gazdálkodás című szekciójának házigazdája Szabó Levente a KITE Zrt. vezérigazgatója volt. Az délután folyamán helyet kapott két előadás, mely a John Deere és a KITE Zrt. jövőbe mutató fejlesztéseit járta körül és egy kerekasztal-beszélgetés is.

2019.12.13.

A fejlődés folyamatos

Az Agrárszektor 2019 konferencia Gold támogatójaként a KITE Zrt. részt vett az esemény számos kerekasztal-megbeszélésén és szekciójában. Az első nap plenáris panelbeszélgetésének résztvevője volt - a magyar mezőgazdaság vezető személyiségei között - Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója is.

2019.12.09.

Finanszírozás az agráriumban

Magyary Péter, finanszírozási igazgatónk részt vett az AgroFIN – Finanszírozási lehetőségek az agráriumban című konferencián, melyre 2019. november 19-én, kedden a New York Palotában került sor. Előadásának középpontjában a beruházási eszközök finanszírozásának témája volt.

2019.11.28.

Hivatalosan is használatba adtuk a defibrillátort

Átadásra került a KITE Zrt. által vásárolt defibrillátor, amely szükség esetén életmentő segítséget nyújthat munkavállalóinknak, de akár Nádudvar lakosságának is. Szabó Levente november 22-én Maczik Erika polgármester és Pető József mentőtechnikus jelenlétében helyezte használatba a készüléket.

2019.11.22.

Jelszóváltoztatás