KITE Precíziós gazdálkodás

Rendezvények, bemutatók

Fókuszban a középiskolások

A KITE Zrt. mint oktatási partnerszervezet örömmel tett eleget a Kenderesi Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium meghívásának a II. Kistermelői Fesztivál és Szakma bemutatóra 2019. október 2-3 között. A rendezvény a pályaválasztásban segítette a fiatalokat.

2019.10.09.

Ott voltunk az OMÉK-on

Szeptember 26. és 29. között rendezték meg a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt a Hungexpo-n, amelyen kiállítóként cégünk is részt vett. Galériánkból kiderül, milyen volt az idei OMÉK a mi szemünkkel! Tekintsék meg velünk!

2019.10.04.

Pénzügyi igazgatónk a Credit Managment Szövetség elnökségében

Személyi változások történtek a magyar Credit Management Szövetség vezetésében. A májusban megtartott éves közgyűlés személyi változások kapcsán is döntéseket hozott. A szövetség 5 fős elnökségében Szűcs Tibor helyét májustól Nyitrai Ibolya vette át.

2019.09.30.

Ismét a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület elnökségében

Hadászi Lászlónak ismételten bizalmat szavazott az egyesület, így továbbra is marad az elnökség tagjai között. A tisztújító közgyűlésen téma volt az Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia, a Digitális Agrár Stratégia és a Digitális Agrárakadémia tananyag-fejlesztése is. 

2019.09.23.

Nehezen megközelíthető rézsűk, területek karbantartása

Már a gépátadás napján bizonyított a RoboFlail One távirányítású robotkasza. A Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. olyan nehezen megközelíthető, meredek, gazzal benőtt területek karbantartását oldotta meg ezzel a géppel, ahol az emberi munkaerő számára megterhelő és balesetveszélyes a munkavégzés.

2019.09.16.

Korszerű palántanevelő ház működik Derecskén

Új piaci lehetőségeket és modernizált, környezettudatos palántanevelést ígér a KITE Zrt. Derecskei Kertészeti Telephelyén végzett növényház-korszerűsítés, mely a nagyközönség számára 2019. szeptember 4-én a VIII. Magyar Paprika Napja rendezvényen mutatkozott be.

2019.09.06.

Extrém talajtani tábor Nádudvaron

Extrém talajtani tábort szervezett Nádudvaron augusztus 21. és 23. között a KITE Zrt. közreműködésével a Geográfusokért Alapítvány és a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kar Földrajz - Geoinformatika Intézete. A tábor részleteiről a jelenlévő szakértőket és egyetemi oktatókat kérdeztük.

2019.08.25.

Fókuszban a tarlóhántás gépei

Hajdúböszörményben és Alattyánban került sor szántóföldi bemutatóra, amelyet a KITE Zrt. a Böszörményi Béke Mezőgazdasági Kft. és az Alattyáni Tejtermelő Kft. közreműködésével szervezett meg. Köckerling és Rabe talajművelőket láthattak a látogatók munka közben.

2019.08.13.

Szülinapi meglepetés John Deere traktorokkal

Korgyik Zoltán legrégibb vágya teljesült, amikor felülhetett egy John Deere 9620RX traktor és egy S770 i kombájn nyergébe. Ezzel az ütős ajándékkal lepte meg felesége az 50. születésnapjára, az úriember ugyanis nagy rajongója a legmodernebb zöld-sárga gépeknek.

2019.08.08.

Jelszóváltoztatás