KITE Precíziós gazdálkodás

Rendezvények, bemutatók

A precíziós gazdálkodás több szemszögből

Az Agrárszektor 2019 konferencia Hódít a precíziós gazdálkodás című szekciójának házigazdája Szabó Levente a KITE Zrt. vezérigazgatója volt. Az délután folyamán helyet kapott két előadás, mely a John Deere és a KITE Zrt. jövőbe mutató fejlesztéseit járta körül és egy kerekasztal-beszélgetés is.

2019.12.13.

A fejlődés folyamatos

Az Agrárszektor 2019 konferencia Gold támogatójaként a KITE Zrt. részt vett az esemény számos kerekasztal-megbeszélésén és szekciójában. Az első nap plenáris panelbeszélgetésének résztvevője volt - a magyar mezőgazdaság vezető személyiségei között - Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója is.

2019.12.09.

Finanszírozás az agráriumban

Magyary Péter, finanszírozási igazgatónk részt vett az AgroFIN – Finanszírozási lehetőségek az agráriumban című konferencián, melyre 2019. november 19-én, kedden a New York Palotában került sor. Előadásának középpontjában a beruházási eszközök finanszírozásának témája volt.

2019.11.28.

Hivatalosan is használatba adtuk a defibrillátort

Átadásra került a KITE Zrt. által vásárolt defibrillátor, amely szükség esetén életmentő segítséget nyújthat munkavállalóinknak, de akár Nádudvar lakosságának is. Szabó Levente november 22-én Maczik Erika polgármester és Pető József mentőtechnikus jelenlétében helyezte használatba a készüléket.

2019.11.22.

Agritechnica 2019 – megakiállítás Hannoverben

A két évente megrendezésre kerülő Agritechnica kiállítás éppen a napokban zajlik Hannoverben, ahol számos beszállító partnerünk is jelen van. A november 10. és 16. között megrendezésre kerülő impozáns esemény az egyik legnagyobb gépészeti és technológiai kiállítás a szakmában.

2019.11.14.

Nekünk azok is fontosak, akik a szakembereket oktatják

2019. november 8-án nyílt napot tartottunk a KITE Zrt. nádudvari központi oktatótermében a Herman Otto Intézettel és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen gépész szaktanároknak. Reméljük minden kolléga hasznos információkkal tért haza.

2019.11.13.

Új vas a Vasasban

A Vasas Új Stadion centerpályáját a jövőben szintén egy Dennis G860-as professzionális stadionfűnyíró gép fogja nyírni! A gépet ünnepélyes keretek között 2019. november 5-én adtuk át a stadion szakembereinek. Reméljük hasznos társuk lesz a hatékony munkavégzésben!

2019.11.06.

Ovis csoportok jártak nálunk

Október 18-án a Hajdúszoboszlói Bóbita Óvoda, október 22-én pedig a Földes Községi Napközi Otthonos Óvoda óvodásait látta vendégül a KITE Zrt. nádudvari központja. A gyerekek ez idő alatt bepillantást nyertek a cégünk életébe, és játékos programokon vettek részt.

2019.10.30.

Idén is a kiváló magyar márkák között

A MagyarBrands program tizedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt egy évtized azt bizonyította, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje. Cégünk nyolcadik alkalommal nyerte el az elismerést.

2019.10.28.

Jelszóváltoztatás