KITE Precíziós gazdálkodás

Precíziós gazdálkodás

Az új generáció tagjai a KITE-ben

A Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumának hallgatói jártak a szeptember 30-án a KITE Zrt. Nádudvari Központjában. A diákok az ötéves agrármérnök-képzésben vesznek részt, és a precíziós gazdálkodással kapcsolatos ismereteiket bővíthették nálunk.

2020.10.01.

Növényvédelem, precíziós gazdálkodás és mindez együtt

2020. január 27. és 31-e között került megrendezésre a KITE Zrt. növényvédelmi továbbképzése a jól megszokott helyszínen, Hévízen. Az idén 34 éves rendezvény mellett ismét megszervezték a Precíziós gazdálkodási konferenciát, immáron negyedik alkalommal.

2020.01.28.

Nem lehet elég korán kezdeni

2019. október 16-án Szakképzési fesztiválon vettünk részt egyik partneriskolánknál, a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégiumnál. A jó időnek és a remek szervezésnek köszönhetően rengeteg általános iskolás látogatott el a rendezvényre.

2019.10.24.

A KITE ismét választ adott a szélsőségek szorítására

Már hagyományosan Dalmandon és Nádudvaron tartotta meg a KITE Zrt. a fajtabemutatóját. Nyár vége lévén most az őszi betakarítású növényekről esett szó. De ahogy megszokhattuk, nem csak a növényállományokat láthattuk a szántóföldön, hanem a technológiai hátteret is megismerhettük.

2019.08.30.

Holnap kezdődik Magyarország legismertebb agrárkonferenciája

A Prega 2019 azt ígéri a konferencia látogatóinak, hogy innovatív újdonságokat ismerhetnek meg és releváns tapasztalatokat szerezhetnek a precíziós gazdálkodás gyakorlati alkalmazásáról. A rendezvény kiemelt szakmai támogatójaként a KITE Zrt. is jelen lesz.

2019.02.18.

„Szerintem nincs jobb a Precision Planting készlettel felszerelt John Deere vetőgépnél, ha precíziós vetésről van szó!”

Pokoraczki Tiborral, az Agro-Cserkesz Kft vezetőjével beszélgettünk a vetési tapasztalatairól a Precision Planting készlettel felszerelt John Deere 1755 szemenkénti vetőgépük kapcsán. Véleménye szerint a precíziós gazdálkodásé a jövő. Nincs más út, ha még hatékonyabban szeretnének gazdálkodni.

2019.02.01.

Indul a precíziós mezőgazdasági szakmérnök szakirányú továbbképzési szak a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara precíziós mezőgazdasági szakmérnöki továbbképzési szakot indít az agrár vagy műszaki képzési területen legalább alapképzésben (BSc) szerzett mérnöki oklevéllel rendelkező szakemberek részére.

2019.01.13.

Több, mint három évtizedes hagyomány és egy hagyományteremtő kezdeményezés

2019. január 7. és 11-e között került megrendezésre a KITE Zrt. növényvédelmi képzése a jól megszokott helyszínen, Hévízen. Az immáron krisztusi kort elért rendezvény hagyományait egy új kezdeményezés bővítette ki, ami stílusosan éppen három évvel ezelőtt indult el az útjára.

2019.01.08.

Még két nap van hátra

A KITE Zrt. a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karával és a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamarával együttműködve, 2019. január 7-11. között is szervez továbbképzést a partnergazdaságok növényvédelmi szakmérnökei részére.

2018.12.15.

Jelszóváltoztatás