KITE Precíziós gazdálkodás

Precíziós gazdálkodás

Indul a precíziós mezőgazdasági szakmérnök szakirányú továbbképzési szak a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara precíziós mezőgazdasági szakmérnöki továbbképzési szakot indít az agrár vagy műszaki képzési területen legalább alapképzésben (BSc) szerzett mérnöki oklevéllel rendelkező szakemberek részére.

2019.01.13.

Több, mint három évtizedes hagyomány és egy hagyományteremtő kezdeményezés

2019. január 7. és 11-e között került megrendezésre a KITE Zrt. növényvédelmi képzése a jól megszokott helyszínen, Hévízen. Az immáron krisztusi kort elért rendezvény hagyományait egy új kezdeményezés bővítette ki, ami stílusosan éppen három évvel ezelőtt indult el az útjára.

2019.01.08.

Még két nap van hátra

A KITE Zrt. a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karával és a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamarával együttműködve, 2019. január 7-11. között is szervez továbbképzést a partnergazdaságok növényvédelmi szakmérnökei részére.

2018.12.15.

A kétegyházi iskolában jártunk

2018.05.30-án kollégáink a Kétegyházai Mezőgazdasági Szakgimnáziumban tartottunk előadást Műholdas helymeghatározáson alapuló technológiák címmel. Az oktatáson több mint 90 diák és szaktanár vett részt.

2018.06.09.

Gazda születik - 1. rész

Megszületett az első videónk, mellyel azt szeretnénk bemutatni, hogy mit tehet az, aki ki szeretné használni a modern gazdálkodásban rejlő lehetőségeket!

2018.06.07.

Legyen a vízügy szívügy!

Együttműködési megállapodást írt alá az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a KITE Zrt. vezetője 2018. 04. 17-én az aszály- és belvízkárok mérséklésének érdekében. Az összefogás eredménye egy olyan monitoring rendszer lesz, mely non-profit jelleggel segíti majd a magyar gazdálkodókat a vízkárok okozta veszteségek mérséklésében. Az összefogás kezdeti lépésére a Szélsőségek szorításában - Adatalapú aszály- és belvízkezelés a mezőgazdaságban című nyitókonferencián került sor Nádudvaron, a KITE Zrt. oktatótermében.

2018.04.18.

Ez aztán a minőségi vetőmag – tudja meg mit vásárol!

A KITE Zrt. kizárólagos forgalmazásában álló hibridkukoricák kitűnő termőképessége csak az egyik érték, melyet a partnereinknek adunk. A vetőmaghoz kapcsolódóan a másik érték maga a vetőmag minősége.

2018.03.03.

Díjak a precíziós szárítás tökéletesítéséért

Az AgrárgépShow keretein belül az első nap délutánján, a kiállítás különdíjával kitüntetett Videokontroll precíziós szárítási technológia kifejlesztője, az RS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., a KITE Zrt.- vel közösen Arany Plaket díjat adományozott 23 partnerének, akik a terményszárítójukat már magasabb szinten üzemeltetik.

2018.01.26.

Kerekasztalon a precíziós gazdálkodás témája

A Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület kerekasztal-beszélgetést tartott a kiállítás első napján, melyen Dr. Sulyok Dénes is részt vett.

2018.01.25.

Jelszóváltoztatás