KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

Agritechnica 2019 – megakiállítás Hannoverben

A két évente megrendezésre kerülő Agritechnica kiállítás éppen a napokban zajlik Hannoverben, ahol számos beszállító partnerünk is jelen van. A november 10. és 16. között megrendezésre kerülő impozáns esemény az egyik legnagyobb gépészeti és technológiai kiállítás a szakmában.

Nekünk azok is fontosak, akik a szakembereket oktatják

2019. november 8-án nyílt napot tartottunk a KITE Zrt. nádudvari központi oktatótermében a Herman Otto Intézettel és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen gépész szaktanároknak. Reméljük minden kolléga hasznos információkkal tért haza.

Új Pellenc Grapes’ Line vontatott szüretelőgép bemutató körút

2019 szeptemberében és októberében került megrendezésre az a bemutató körút, amely során az új Pellenc Grapes’ Line vontatott szüretelőcsaládot mutattuk be az érdeklődő közönségnek. A négy borvidéken megrendezett esemény számos érdeklődőt vonzott a szőlészek és borászok körében.

Műszaki hírek
2019.11.07.

Új vas a Vasasban

A Vasas Új Stadion centerpályáját a jövőben szintén egy Dennis G860-as professzionális stadionfűnyíró gép fogja nyírni! A gépet ünnepélyes keretek között 2019. november 5-én adtuk át a stadion szakembereinek. Reméljük hasznos társuk lesz a hatékony munkavégzésben!

Ovis csoportok jártak nálunk

Október 18-án a Hajdúszoboszlói Bóbita Óvoda, október 22-én pedig a Földes Községi Napközi Otthonos Óvoda óvodásait látta vendégül a KITE Zrt. nádudvari központja. A gyerekek ez idő alatt bepillantást nyertek a cégünk életébe, és játékos programokon vettek részt.

Idén is a kiváló magyar márkák között

A MagyarBrands program tizedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt egy évtized azt bizonyította, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje. Cégünk nyolcadik alkalommal nyerte el az elismerést.

Nem lehet elég korán kezdeni

2019. október 16-án Szakképzési fesztiválon vettünk részt egyik partneriskolánknál, a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégiumnál. A jó időnek és a remek szervezésnek köszönhetően rengeteg általános iskolás látogatott el a rendezvényre.

Egyedül a dobogó tetején! Íme az aranyérmes John Deere és JOSKIN fejlesztés.

A 2019-es Agritechnika DLG szakmai zsűrije idén csupán egyetlen egy Innovációs Aranyérmet osztott ki. A dobogó legfelső fokára a John Deere és a Joskin közös fejlesztéseként bemutatott John Deere 8R traktorba szerelt eAutoPower váltó e8WD állhatott, amely egyedülálló fejlesztés az iparágban!

Műszaki hírek
2019.10.22.

Őszi teendők a sportpályák gyepfelületein

2019. október 16-án a Magyar Labdarúgó Szövetség Telkiben lévő edzőközpontjában került megrendezésre a Magyar Sportpálya-fenntartók Egyesületének őszi szakmai rendezvénye, melyen a KITE Zrt., mint az egyesület fő szponzora vett részt. Beszámolónk következik.


Jelszóváltoztatás