KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

Új John Deere bálázó már nettó 9 400 00 Ft-tól!

A John Deere bálázókat rendszeres, alacsony karbantartási igényű működésre tervezték, lehetővé téve a folyamatos, tömör bálák készítését. A szezon közeledtével, szeretnénk figyelmébe ajánlani az új G és M sorozatú bálázóinkat, amelyeket most árfolyamkockázat nélkül, forintos áron vásárolhat meg!

Műszaki hírek
2020.05.26.

Akciós új JCB 542-70 rakodó már nettó 75 500 EUR-tól!

A mezőgazdasági elvárásoknak, igényeknek megfelelően kialakított JCB rakodók kimagasló teljesítményt, hatékonyságot, intelligens hidraulikarendszert, sokoldalúságot és gazdaságosságot nyújtanak a tulajdonosuknak. A közelgő betakarítási-anyagmozgatási munkákhoz közeledve pedig íme egy remek akció!

Vezérigazgatói interjú az Új Mezőgazdasági Magazinban

A KITE Zrt. vezérigazgatójával készített interjút Aszódi János az Új Mezőgazdasági Magazin főszerkesztője. Szó esett a vásárlóinkat érintő enyhítésekről is, melyeket május 25-től vezettünk be, illetve érintették a szántóföldi kultúrák jelenlegi állapotát is.

Ismét a legjobb márkák közt

Az idén tizenhárom éves Business Superbrands program keretein belül ismét kitüntették ezzel a rangos elismeréssel cégünket. A program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, olyan magyarországi cégeket, amelyek elsősorban a vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

Új John Deere permetezőgép már nettó 15 800 000 Ft-tól!

Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség. Ezek azok a tényezők, amire Önnek igazán szüksége van új permetezőgép esetén. A John Deere vontatott permetezőgépek testre szabott megoldásokat nyújtanak, ráadásul most akciós áron érhetők el!

Műszaki hírek
2020.05.18.

Remek sorközművelő ajánlatok kis- és nagy gazdaságoknak egyaránt

A sorközművelés igen fontos technológiai művelet, amelynek az elsődleges céljai a mechanikai gyomirtás, a talaj nedvességtartalmának megőrzése, valamint a tápanyag-utánpótlás. A KITE Zrt. kínálatában három márka közül választhatja ki az Ön gazdaságára legjobban illeszkedő sorközművelőt.

Műszaki hírek
2020.05.12.

Új John Deere bálázók és permetezők árfolyamkockázat nélkül, készletről!

A KITE Zrt.-nél a legnagyobb óvintézkedések betartása mellett van lehetőség a mezőgazdasági gépekre leszerződni, azokat megvásárolni. A termelés nem állhat le, a megfelelő időben végzett agrotechnológiai beavatkozásokra nagyon nagy szükség van. Íme egy akció a szezonra készülve!

Műszaki hírek
2020.05.06.

Íme az akciós használt gépeink a betakarítási szezonra készülve!  

Lassan közeledik a betakarítási szezon, amire jó előre felkészülni. Az időben átgondolt és beütemezett betakarítógép-vásárlás és -felkészítés, különösen használtgép-vásárláskor kifizetődő. Tekintse meg legújabb akciós kiadványunkat, amelyben használt kombájnokat és bálázókat talál kedvező áron.

Műszaki hírek
2020.04.30.

„A szükség a találékonyság szülőanyja”

A John Deere a szükséghelyzetben folyamatosan keresi a megoldást, hogy hogyan tudja a dolgozóit vagy akár csak az utca emberét még jobban megvédeni a fertőzés okozta kockázatoktól. Minden olyan lehetőséget megragadnak, amellyel segíthetnek a világjárvány leküzdésében.


Jelszóváltoztatás