KITE Precíziós gazdálkodás

Megváltozik a John Deere StarFire műholdvevők működése!

Ehhez egy új jel bevezetésére van szükség és ezzel párhuzamosan a régi frekvenciákon megszűnik a jeltovábbítás. A John Deere 2020. augusztus elején kiadott szoftverfrissítése végrehajtja a vevőkészülékek szoftverében a szükséges változtatásokat, így ahhoz, hogy azok 2021. február 1. után is folyamatosan biztosítani tudják a megszokott szolgáltatásokat (helymeghatározás az SF1, SF2 vagy SF3, illetve RTK korrekciós jelek használatának segítségével), minden John Deere StarFire SF3000 és SF6000 típusú műholdvevő készülék szoftverét frissíteni kell!

A John Deere StarFire iTC típusú műholdvevők 2021. február 1. után csak az EGNOS korrekciós jel vételére lesznek alkalmasak, ezért az automata kormányrendszerekben használatuk a továbbiakban nem támogatott!

Az új szoftververzió a megszokott csatornákon keresztül már elérhető, a frissítéssel kapcsolatban keressék AMS-RTK szervizspecialista kollégáinkat, vagy érdeklődjenek a +36 30 696-5588 telefonszámon vagy az amsugyfelszolgalat@kite.hu e-mail címen!


Jelszóváltoztatás