KITE Precíziós gazdálkodás

Intelligens megoldások a John Deere-től színtől függetlenül

Az automata kormányzási megoldások utólagos kiépítését tekintve a John Deere által kínált lehetőségek tárháza igen széles. A legbiztosabb megoldás, amely nagy sebességet igénylő munkaműveleteknél is páratlan pontosságot biztosít, a hidraulika körbe épített vezérlőszelepes rendszer, amely utólagosan is elérhető 6020, 6030, 7030 típusok prémium gépeire továbbá 7020, 7030, 8000, 8010, 8020, 8030, 9020 valamint 6R, 7R, 8R, 9R bizonyos típusaira.

A fent említett rendszer alternatívája a -  kizárólag a KITE Zrt. kínálatában megtalálható - szögszenzor vezérlésű AutoTrac Controller, mely a vezérlőszelepes megoldással egyenértékű pontosságot biztosít. John Deere 6M, 6020, 6030 standard, 7000, 7010 valamint Case IH, New Holland, Massey Ferguson, Deutz-Fahr, Fendt bizonyos géptípusai mind felvértezhetők ezzel a beépített automata kormányzási megoldással.

Az automata kormányzásnak a beszerelésében a  KITE Zrt. nagy segítséget nyújt.

A John Deere márka és típusfüggetlen megoldásként kínálja az univerzális kormányforgatót minden olyan gépre, amelyen nem építhető ki utólagosan a hidraulikus vezérlés. Ennél a rendszernél a gyári kormány leszerelésre kerül és egy villanymotor hajtású John Deere kormány kerül a helyére. A továbbiakban ez irányítja a gépet a nyomvonalhoz képest +/- 2 cm-en belül.

Tökéletesen párhuzamos nyomvonalak az automata kormányzás segítségével.

A kombájn adapterekre szerelhető sorvezető az AutoTrac RowSense, amely nem AutoTrac-kel vetett táblákban is folyamatosan soron tartja a kombájnt, megkönnyítve ezzel a gépkezelő munkáját. Ez a megoldás elérhető bizonyos önjáró permetezőgépekre is, ahol is a kerék belső oldalára szerelt csápok irányítják a gépet. A permetezőknél további kiegészítő, vagy akár önmagában is használható, az AutoTrac Vision rendszer, amelynél egy kamerarendszer ismeri fel a sorok pontos helyzetét, ennek segítségével irányítja a gépet.


Jelszóváltoztatás