KITE Precíziós gazdálkodás

Műszaki hírek

Újra rajtvonalhoz állt a JCB Fastrac

Ez év júliusában már beszámoltunk arról, hogy Guy Martin, angol autóversenyző elképesztő sebességet ért el egy feltuningolt JCB Fastrac-kal. Az akkori 166,67 km/h-ás sebességgel teljesen érthető módon rekordot döntött, de most még ezt is túl tudta szárnyalni.

2019.11.21.

Új Pellenc Grapes’ Line vontatott szüretelőgép bemutató körút

2019 szeptemberében és októberében került megrendezésre az a bemutató körút, amely során az új Pellenc Grapes’ Line vontatott szüretelőcsaládot mutattuk be az érdeklődő közönségnek. A négy borvidéken megrendezett esemény számos érdeklődőt vonzott a szőlészek és borászok körében.

2019.11.07.

Egyedül a dobogó tetején! Íme az aranyérmes John Deere és JOSKIN fejlesztés.

A 2019-es Agritechnika DLG szakmai zsűrije idén csupán egyetlen egy Innovációs Aranyérmet osztott ki. A dobogó legfelső fokára a John Deere és a Joskin közös fejlesztéseként bemutatott John Deere 8R traktorba szerelt eAutoPower váltó e8WD állhatott, amely egyedülálló fejlesztés az iparágban!

2019.10.22.

A kihívás teljesítve!

A KITE Zrt. is csatlakozott a Tetris challenge kihíváshoz. Ehhez megkértük egyik szervizes kollégánkat, hogy pakolja ki az autóját. A szemfülesek észre vehetik, hogy a képen nem csak a gépek javításához szükséges kéziszerszámok és egyéb eszközök vannak.

2019.10.17.

Ennek az ajánlatnak nem érdemes hátat fordítani! Gépelőrendelés a KITE Zrt.-nél!

A KITE Zrt., mint az új John Deere és JCB egyetlen hivatalos hazai forgalmazója előrendelési lehetőséget biztosít 2020-ra új JD kombájnok, JD traktorok, JD vetőgépek, JD permetezőgépek, JD bálázók, Köckerling munkagépek tekintetében, valamint JCB rakodókra és Joskin szállító eszközökre.

2019.10.16.

Brutális leárazás! 24 db használt gép egyedi akciós áron!

Még koránt sincs vége az évnek, folynak a szántóföldi munkák, sokan törik a fejüket mezőgazdasági gépberuházáson. Szeretnénk megkönnyíteni a választást mindazon gazdálkodóknak, akik használt kombájn, traktor, önjáró szecskázó, bálázó, permetezőgép vagy éppen vetőgép vásárlásán gondolkoznak.

2019.10.14.

Ön látta már? Videón a HAGIE önjáró permetezőgép éjszakai pompában

A KITE Zrt. 2017-ben vált a HAGIE önjáró permetezőgépek hivatalos forgalmazójává. Így a John Deere permetezőgépek mellett bővítettük kínálatunkat mindazon gazdálkodók számára, akik a kiváló munkaminőség és területteljesítmény mellett nagy hasmagassággal rendelkező önjáró permetezőgépet szeretnének.

2019.10.03.

Különdíjjal lett gazdagabb a falu

Augusztus 31-én Nyíregyházán tartották meg a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéket magában foglaló régió területi díjátadóját. A megmérettetésre különdíjat ajánlott fel a Környezetápolás-technikai Üzletágunk.

2019.10.02.

Amikor a méret igenis számít! John Deere 9620RX traktor

A John Deere 9RX sorozatú traktorokat úgy tervezték, hogy a modern mezőgazdaság legkeményebb kihívásainak is eleget tegyenek: a cél a termelékenység növelése, a költségek csökkentése és a kockázatok mérsékelése. A siker természetesen nem a véletlennek volt köszönhető.

2019.09.24.

Jelszóváltoztatás