KITE Precíziós gazdálkodás

Műszaki hírek

Készüljön a tavaszi munkákra a KITE Zrt. gépeivel! Íme az akciós használt gépeink!

Tavasszal még nagyobb fokozatra kapcsol az élet a mezőgazdaságban, ez időszakban végzett mezőgazdasági munkák nagyban befolyásolják a majdani betakarítandó termény minőségét és mennyiségét. Gondoljunk csak az előttünk álló magágykészítési, vetési, tápanyag utánpótlási vagy növényvédelmi feladatokra.

2020.02.05.

Legendás traktor, most legendásan jó áron!

Most egyedülálló akció keretében vásárolhat új John Deere 6155M traktort,csupán limitált ideig! Az akciós ár mellett számos szolgáltatásunkkal állunk az Ön rendelkezésére a gépéletút teljes ideje alatt, legyen szó finanszírozásról, biztosításról, oktatásról, szervizről vagy éppen alkatrészről.

2020.02.01.

Ismét bővült a díjazottak sora

A szemestermény-szárítást forradalmasító Videokontrollt forgalmazó RS Bt. vezetősége ismételten emlékplakettel tüntette ki partnereit. Az eseményre az AgrárgépShow keretein belül került sor, a díjat átadó grémiumban pedig Hadászi László, a KITE Zrt. innovációs főigazgatója is helyet kapott.

2020.01.24.

Nagydíjas az új John Deere 8R traktorsorozat

Átadták az AgromashEXPO és AgrárgépShow termékfejlesztési díjait, melyekre gépesítés, input/szolgáltatás és digitalizáció kategóriákban lehetett nevezni. A KITE Zrt. által kiállított 8R-es traktorcsalád legújabb tagja elhozta a Nemzetközi Termékfejlesztési díjat Gépesítési kategóriájában.

2020.01.22.

Amerikai traktor, most akciós áron!

A John Deere az 5M sorozatú univerzális traktorai kimagasló hatékonyságról és értéktartásról tesznek tanúbizonyságot a 75-115 lóerős szegmensben, és a teljesítmény-karakterisztika és a rendíthetetlen megbízhatóság teszi őket népszerűvé a kategóriában.

2020.01.06.

Újra rajtvonalhoz állt a JCB Fastrac

Ez év júliusában már beszámoltunk arról, hogy Guy Martin, angol autóversenyző elképesztő sebességet ért el egy feltuningolt JCB Fastrac-kal. Az akkori 166,67 km/h-ás sebességgel teljesen érthető módon rekordot döntött, de most még ezt is túl tudta szárnyalni.

2019.11.21.

Új Pellenc Grapes’ Line vontatott szüretelőgép bemutató körút

2019 szeptemberében és októberében került megrendezésre az a bemutató körút, amely során az új Pellenc Grapes’ Line vontatott szüretelőcsaládot mutattuk be az érdeklődő közönségnek. A négy borvidéken megrendezett esemény számos érdeklődőt vonzott a szőlészek és borászok körében.

2019.11.07.

Egyedül a dobogó tetején! Íme az aranyérmes John Deere és JOSKIN fejlesztés.

A 2019-es Agritechnika DLG szakmai zsűrije idén csupán egyetlen egy Innovációs Aranyérmet osztott ki. A dobogó legfelső fokára a John Deere és a Joskin közös fejlesztéseként bemutatott John Deere 8R traktorba szerelt eAutoPower váltó e8WD állhatott, amely egyedülálló fejlesztés az iparágban!

2019.10.22.

A kihívás teljesítve!

A KITE Zrt. is csatlakozott a Tetris challenge kihíváshoz. Ehhez megkértük egyik szervizes kollégánkat, hogy pakolja ki az autóját. A szemfülesek észre vehetik, hogy a képen nem csak a gépek javításához szükséges kéziszerszámok és egyéb eszközök vannak.

2019.10.17.

Jelszóváltoztatás