KITE Precíziós gazdálkodás

Műszaki hírek

Ön látta már? Videón a HAGIE önjáró permetezőgép éjszakai pompában

A KITE Zrt. 2017-ben vált a HAGIE önjáró permetezőgépek hivatalos forgalmazójává. Így a John Deere permetezőgépek mellett bővítettük kínálatunkat mindazon gazdálkodók számára, akik a kiváló munkaminőség és területteljesítmény mellett nagy hasmagassággal rendelkező önjáró permetezőgépet szeretnének.

2019.10.03.

Különdíjjal lett gazdagabb a falu

Augusztus 31-én Nyíregyházán tartották meg a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéket magában foglaló régió területi díjátadóját. A megmérettetésre különdíjat ajánlott fel a Környezetápolás-technikai Üzletágunk.

2019.10.02.

Amikor a méret igenis számít! John Deere 9620RX traktor

A John Deere 9RX sorozatú traktorokat úgy tervezték, hogy a modern mezőgazdaság legkeményebb kihívásainak is eleget tegyenek: a cél a termelékenység növelése, a költségek csökkentése és a kockázatok mérsékelése. A siker természetesen nem a véletlennek volt köszönhető.

2019.09.24.

1 millió Ft értékű ajándékutalvány, ha most vesz új John Deere 5R traktort!

Ha traktorvásárláson gondolkodik, íme egy remek akció! Vásároljon 2019. augusztus 21. és október 15. között új John Deere 5115R (115LE) traktort a KITE Zrt.-től, és az erőgép mellé ajándékba adunk egy bruttó 1 millió Ft értékű gépvásárlási utalványt is, amit további gépvásárlásra fordíthat nálunk!

2019.08.24.

Íme egy fejlesztés, amitől a „feje, pontosabban a keze se fog fájni”: John Deere CommandPRO (videó)

Egy hosszú munkanap a szántóföldön igen kimerítő lehet. A folyamatos koncentrálás, hogy minden időben és a megfelelő hatékonysággal legyen elvégezve, sokszor emberpróbáló nemcsak szellemileg, de fizikailag is. Íme egy megoldás, amely a kényelmet és a könnyebb traktor vezetést hivatott segíteni.

2019.08.15.

RABE eke készletről, most akciósan!

Tartós. Megbízható. Bizonyított minőség. Leginkább ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a német precizitás mintapéldányát, a RABE váltvaforgató ekét. A KITE Zrt.-nél most hozzáteszünk még egy nagyon fontos érvet, amiért érdemes a már készletről elérhető RABE ekék mellett dönteni. Az akciós árat!

2019.07.13.

Az akció időtartama szeptember 30-ig meghosszabítva

A KITE Zrt. a Marso partnereként csatlakozott a Continental Agro tavaszi akciójához. Válasszon most Continental mezőgazdasági gumiabroncsot és a vásárlással arassa le az értékes LEGO© Technic szettek valamelyikét! Éljen a lehetőséggel Ön is! Tekintse meg az akció részleteit!

2019.07.11.

Ezek lesznek a jövő „zöldebb” John Deere traktorai?

A fenntartható fejlődés szemlélete egyre integráltabban jelenik meg a vállalatok tevékenységében. Hogyan fog mindez hatni a mezőgazdaságra? Milyen lesz a gépesítés 20-25 év múlva? Cikkünkben két John Deere traktor prototípust mutatunk be, amelyek a környezetvédelem jegyében születtek.

2019.06.26.

Egy adapter aszfaltburkolat nélküli erdei, mezei, önkormányzati utak karbantartására, kátyúk megszüntetésére

A KITE Zrt. által forgalmazott HEN WPF 200 útkarbantartó adaptert az átadása után azonnal munkába állította új tulajdonosa, aki saját maga is meglepődött a gép hatékonyságán. Egy közel 300 méteres mellékút-szakaszt sikerült alig 4 óra alatt felújítani.

2019.06.12.

Jelszóváltoztatás