KITE Precíziós gazdálkodás

Műszaki hírek

Új ekék és műtrágyaszórók készletről, akciós árakon!

Az optimális erőgép-munkagép kapcsolat legalább annyira múlik a megfelelő munkagép kiválasztásán, mint a traktoron. Széles portfóliónkból a kis, közepes és nagy gazdaságok is megtalálhatják a számukra ideális gépet, ráadásul most jelentős árkedvezménnyel kaphatók készletről, forintos árakon.

2020.10.06.

Gyepszellőztetés a sportpályaápolásban

A Telkiben lévő edzőközpontban idén is megrendezésre került a Magyar Sportpályafenntartók Egyesülete által szervezett őszi szakmai workshop, melynek idén is célja volt a sportpályaápoló szakemberek szakmai továbbképzése, ismereteinek folyamatos bővítése.

2020.09.24.

Megváltozik a John Deere StarFire műholdvevők működése!

A folyamatos technológiai fejlesztések szükségessé teszik, hogy a műholdvevő készülékek támogassák az új globális navigációs rendszerek (pl. Galileo) használatát, illetve az új generációs navigációs műholdak által biztosított egyéb lehetőségeket is.

2020.09.14.

Gépelőrendelés John Deere 6M traktorra és szemenkénti vetőgépre!

A tervezés minden gazdaság számára létfontosságú, különösen az év vége felé közeledve, amikor is a bölcs gazdálkodó már 2021-re tervez. Most érdemes előre gondolkoznia és a KITE gépelőrendelési akció keretében megvásárolnia új John Deere 6M sorozatú traktorát vagy John Deere szemenkénti vetőgépét!

2020.09.03.

Használt gép árzuhanás - Akár 60%-os kedvezmény

Használt gép árzuhanás! Most igazán megéri használt gépet vásárolnia a KITE-től! 2020 augusztusában akár 30%-50%-60%-os kedvezménnyel vásárolhat meg használt gépet a meghatározott készlet erejéig! Érdemes tehát felkeresnie KITE gépértékesítő kollégánkat az akcióba bevont gépekkel kapcsolatban.

2020.08.17.

Készüljön az őszi műtrágyázásra a díjnyertes RAUCH műtrágyaszóróval!

A német Rauch műtrágyaszóró ideális választás, ha tápanyag utánpótlásról van szó, köszönhetően a közel 100 éves tapasztalatnak is a műtrágyaszóró-gyártásban. Az Agritechnikán többszörös aranyéremmel díjazott gyártó több, mint 150 szabadalommal rendelkezik. Most pedig akciósan elérhetőek a KITE-nél!

2020.08.05.

John Deere, Claas vagy New Holland kombájn? Válogasson használt gépeink közül!

Egy gazdálkodás életében egy új vagy használt kombájn megvásárlása komolyabb mértékű beruházást jelent. Egy gondosan kiválasztott betakarítógép hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. A KITE-nél új és használt kombájnok közül is válogathat.

2020.07.21.

ÚJDONSÁG! HW 8011 pótkocsi-felépítmény a KITE Zrt. kínálatában!

A betakarítás hatékonysága nemcsak a kombájnon múlik, hanem az optimális és gazdaságos logisztikán is, amelyben természetesen fontos szerepe van a pótkocsiknak is. A KITE Zrt.-nél a Joskin és Fliegl márkák mellett 2020-tól elérhetők a HW 8011-es pótkocsi-felépítmények is, ráadásul most remek áron!

2020.07.13.

Most duplán nyer, ha a KITE Zrt.-től vásárol Michelin traktor- vagy betakarítógép-gumiabroncsot

A helyesen megválasztott jó minőségű gumiabronccsal minden munka könnyebbé válik. Válasszon most Michelin mezőgazdasági gumiabroncsot és a vásárlással duplán nyer: termelékenységet és értékes EMAG utalványt! Éljen a lehetőséggel Ön is! Tekintse meg az akció részleteit!

2020.07.07.

Jelszóváltoztatás