KITE Precíziós gazdálkodás

Külföldi tapasztalatok

Az innovációé lesz a főszerep idén

A mezőgazdaságban teret nyerő digitalizáció a KITE Zrt. kiállításán nagy hangsúlyt kap az idei AgrárgépShow-n. 2019-ben az innováció kapja a főszerepet a budapesti vásárvárosban. Minden gazdálkodót várunk a Hungexpo F pavilonjába! Ígérjük, nem fognak csalódni!

2019.01.08.

Két díjat is nyert a KITE Zrt. pénzügyi szekciója

Idén másodszor rendezte meg Business and Finance Summit konferenciáját a Portfolio és a Credit Management Group, amelyen a nemzetközi szinten is elismert CFO of the year díj, a CFO Master és az Év Credit Management Csapata elismerések is átadásra kerültek. Utóbbi kettőben a KITE is érintett idén.

2018.11.15.

Csábítjuk a fiatalokat

2018. november 13-án pályaorientációs napot tartottunk a KITE Zrt. központjában. A nádudvari általános iskola 7. A és B osztályos tanulói vettek részt az eseményen. A cég tevékenységének bemutatása után a diákok körülnéztek az alközpontban és a hozzá tartozó géptelepen.

2018.11.14.

Öntöződobok készleten!

A KITE Zrt. kínálatában azonnal elérhetők a szántóföldön és kertészetekben egyszerűen használható Irriland csévélődobos öntözők!

2018.06.08.

A születésnapi ünnepségsorozat folytatódik

45 éves a legnagyobb hazai mezőgazdasági integrátor.  Ez papírra vetve csak egy mondat, de a KITE Zrt., és az ez idő alatt vele bármikor is kapcsolatba került mezőgazdasági szereplők számára a tapasztalatok, tények és az érzelmek széles tárházát jelenti. 45 év közös, néhol verejtékes, néhol örömteli munkáját, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma a magyar mezőgazdasági termelés innovatív lehetőségekkel felvértezve nézhessen szembe a jövő kihívásaival. Ebből az aspektusból nézve tehát már nem csak egy születésnapot, hanem ennek a közel fél évszázadnak az eredményeit ünnepelhettük közösen a KITE Zrt. tulajdonosi körével, és az üzleti partnereinkkel 2018. április 13-án a budavári Hilton Hotelben.

2018.04.20.

Videón az új prémium kategóriás John Deere bálázó

Az első John Deere bálázót immáron több, mint 60 évvel ezelőtt gyártották. Azóta több mint 350.000 bálázó talált gazdára világszerte.

2018.04.08.

Vigyázzon, mit vásárol!

A 167/2013 EK rendelet 2017. január 1-jétől változást hoz az erőgépek forgalomba hozatali jogszabályainak kérdéskörében. Ettől az időponttól kezdve ugyanis más szabályrendszer érvényes az európai piacon forgalomba helyezendő traktorok típusjóváhagyásai esetén. Egyes esetekben ugyanis a nem hivatalos kereskedőktől származó John Deere és JCB termékek forgalomba helyezése nem lehetséges. 

2018.03.28.

Pozitív eredmények már az első évben

A szerbiai leányvállalatunk a KITE d.o.o. lezárta tevékenységének első gazdasági évét. Ebben a 2017-es évben a cég műszaki kereskedelemmel és szolgáltatás biztosításával volt jelen a piacon. Örömmel és büszkén jelenthetjük, hogy már az első évben pozitív eredménnyel zárta a gazdálkodását a cég.

2018.03.10.

A traktorok csúcsai: John Deere 9R, 9RT és 9RX sorozat (videó)

A 9R traktorokat úgy tervezték, hogy a modern mezőgazdaság legkeményebb kihívásainak is eleget tegyenek: a cél a termelékenység növelése, a költségek csökkentése és a kockázatok mérsékelése.

2018.02.22.

Jelszóváltoztatás