KITE Precíziós gazdálkodás

Ha nálunk nem talál zöldtrágya vetőmagot, akkor sehol: 40 féle keverék 35 fajból!  

Ez utóbbiak közül szeretnénk felhívni a figyelmet egy speciális csoportra, a zöldtrágyázásra alkalmas növényfajok vetőmagjaira és ezen fajok vetőmagkeverékeinek megdöbbentően széles kínálatára. A zöldtrágyázásra alkalmas önálló fajok vetőmagjai mellett több, mint 40 féle keveréket is kínálunk partnereink számára, melyben 35 növényfaj vetőmagjai szerepelnek. Ezen bőséges kínálatból mindenki megtalálhatja a céljaihoz leginkább illeszkedőt, így az is, aki a zöldtrágyázást – támogatásoktól függetlenül – kimondottan szakmai meggyőződésből végzi, vagy, aki a különböző célprogramok teljesítését tűzte ki célul és az előírásoknak szeretne megfelelni.

Virágzó facélia

Keverékeink között a két komponensűtől a kilenc komponensű keverékig változatos összeállításokat találhatunk, melyek pillangósokból, fűfélékből, kalászos fajokból és hagyományos zöldtrágyanövényekből (pl. mustár, facélia, olajretek, pohánka, stb.) állnak változó arányban, de akad napraforgót, négermagot vagy cirokféléket tartalmazó keverék is. A változatos összetétel miatt a vetőmagnorma is széles határok között mozog, hiszen a hektáronkénti 15 kg-tól az 50 kg-ig is terjedhet.

Az idei tavaszra jellemző felgyorsult vegetáció miatt rohamosan közeledő kalászos-betakarítás utáni zöldtrágyanövény-vetésekre felkészülve, a KITE Zrt. alközponti hálózatába betárolt zöldtrágyanövény-készletekkel állunk partnereink rendelkezésére.


Jelszóváltoztatás