KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

Agritechnica 2017: így készült el a John Deere stand (videó)

2017. november 12. és 18. között kerül megrendezésre Hannoverben a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági gépkiállítása, az Agritechnica.

Műszaki hírek
2017.11.15.

Készítse fel a gépeit az utak, járdák téli karbantartására!

A mezőgazdasági vállalkozások telephelyein, illetve a települések, sportlétesítmények kezelésében lévő utak, járdák téli fenntartási feladataira a KITE Zrt. – a John Deere parkápoló és kommunális gépeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként – professzionális megoldásokat kínál.

Műszaki hírek
2017.11.13.

Készüljön fel! Hamarosan BLACK FRIDAY!

A „Fekete Péntek” alkalmával számos termék rendkívül kedvezményes áron lesz elérhető Webshopunkban. A ruházati termékek, játékok és kiegészítők mellett, műhelyfelszerelések és John Deere fűnyírók a legütősebb árakon.

Megkezdődött az oltványok kitermelése

A KITE Zrt. forgalmazásában elérhetők lesznek a legújabb Gála klónok (KING Gála, GALA Norge), a legújabb Delicious fajták (JEROMINE, SUPER CHIEF), valamint a RED JONAPRINCE és a FUJI FUBRAX fajták mellett a hagyományos Golden Reiders és Idared oltványok is. A fajták nagy része vírusmentes minősítésű.

Agronómiai hírek
2017.11.11.

Intelligens megoldások a John Deere-től színtől függetlenül

Segítünk Önnek automata kormányzást választani a gépére.

Műszaki hírek
2017.11.08.

40. évforduló a JCB Loadall gyártásában

A JCB 1977-ben gyártotta le első teleszkópos rakodógépét, a JCB 520-t. A rakodó emelési magassága 6,4 méter volt, a maximális kapacitása pedig 2,48 tonna.

Műszaki hírek
2017.11.02.

Sokadszorra a legjobb magyar márkák között

A KITE Zrt. nyolcadik alkalommal lett Business Superbrands és hatodik alkalommal MagyarBrands díjazott.

Learattuk a kukoricát, íme az eredmények

A KITE Innovációs Napokon bemutatott kukorica hibridsor betakarítása cégünk agronómiai és műszaki szaktanácsadó kollégáinak jelenlétében 2017. október 5-én zajlott, egy házi termésbecslési versennyel egybekötve. Mutatjuk a számokat!

Agronómiai hírek
2017.10.29.

Nemsokára elérkezünk a következő határidőhöz

A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztésére kiírt pályázat következő támogatási kérelmének benyújtási határideje 2017. november 6.

Műszaki hírek
2017.10.28.

Jelszóváltoztatás