KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

Megújult a KITE Applikáció

Android és IOS rendszerekre is elérhető a legújabb KITE app.

Két termékünk is különdíjat érdemel az AgrárgépShow-n

A 2018-as AgromashExpo és AgrárgépShow termékverseny zsűrijének döntése alapján a KITE Zrt. két terméke is különdíjat kapott, derül ki a grémium tájékoztató leveléből.

Almaoltványok a KITE Zrt.-től a tavaszi telepítésekhez

A 2018-as tavaszi telepítéshez kiemelkedő minőségű almaoltványok korlátozott mennyiségben még elérhetők a KITE Zrt. forgalmazásában.

Agronómiai hírek
2018.01.19.

Központban a vevő!

Már most is jól látható a 44-es főútról, hogy Kecskemét ipari övezetében egy patinás méretű KITE alközpont épül, ahova kollégáink hamarosan át is költözhetnek a jelenlegi Könyves Kálmán körúti épületből. Az új telephely célja, hogy a KITE Zrt. Déli Régiójának észak-nyugati területét ellássa, de a speciális igényű partnereket is kiszolgálja majd a jövőben.

Épülünk szépülünk!

Már fent vannak a fények a Hungexpo F pavilonjában.

Rangos elismerés a hatékonyság és a gazdaságosság szolgálatáért

A John Deere Expert Alert meghibásodás-előrejelző rendszere az ASABE mezőgazdasági innovációs mérnöki díj 2018 nyertese.

Műszaki hírek
2018.01.17.

Az új John Deere 6230R&6250R traktor: erős, könnyű, intelligens

A John Deere 6R traktorcsalád két új csúcsmodellje, a 6230R és a 6250R. Mindkettő könnyű és erős, egészen pontosan 9,3 tonna, akár 300 lóerő teljesítménnyel.

Műszaki hírek
2018.01.09.

Szabó Levente az agrárkamara országos osztályainak vezetői között

Megtartotta alakuló küldöttgyűlését a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) december 20-án, a Parlament Felsőházi termében, ahol a KITE Zrt. vezérigazgatóját a Környezeti, vízgazdálkodási és fenntarthatósági osztály vezetőjévé választották.

Minden jegy elkelt!

Már nem tudunk további jelentkezési lehetőséget biztosítani a jövő héten tartandó precíziós konferenciára és növényvédelmi továbbképzésre.


Jelszóváltoztatás