KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

A születésnapi ünnepségsorozat folytatódik

45 éves a legnagyobb hazai mezőgazdasági integrátor.  Ez papírra vetve csak egy mondat, de a KITE Zrt., és az ez idő alatt vele bármikor is kapcsolatba került mezőgazdasági szereplők számára a tapasztalatok, tények és az érzelmek széles tárházát jelenti. 45 év közös, néhol verejtékes, néhol örömteli munkáját, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma a magyar mezőgazdasági termelés innovatív lehetőségekkel felvértezve nézhessen szembe a jövő kihívásaival. Ebből az aspektusból nézve tehát már nem csak egy születésnapot, hanem ennek a közel fél évszázadnak az eredményeit ünnepelhettük közösen a KITE Zrt. tulajdonosi körével, és az üzleti partnereinkkel 2018. április 13-án a budavári Hilton Hotelben.

Legyen a vízügy szívügy!

Együttműködési megállapodást írt alá az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a KITE Zrt. vezetője 2018. 04. 17-én az aszály- és belvízkárok mérséklésének érdekében. Az összefogás eredménye egy olyan monitoring rendszer lesz, mely non-profit jelleggel segíti majd a magyar gazdálkodókat a vízkárok okozta veszteségek mérséklésében. Az összefogás kezdeti lépésére a Szélsőségek szorításában - Adatalapú aszály- és belvízkezelés a mezőgazdaságban című nyitókonferencián került sor Nádudvaron, a KITE Zrt. oktatótermében.

Hogyan legyen szép a futballpályánk?

A KITE Zrt. Környezetápolás-technikai Üzletága április 5-én sportpályaápoló gépbemutatót tartott, a III. kerület TVE sporttelepén, hogy erre a kérdésre mindenki kielégítő választ kaphasson.

Műszaki hírek
2018.04.16.

Köztünk a helyed!

A KITE Zrt. 2018-ban az alábbi egyetemek állásbörzéjén mutatkozik be.

Videón az új prémium kategóriás John Deere bálázó

Az első John Deere bálázót immáron több, mint 60 évvel ezelőtt gyártották. Azóta több mint 350.000 bálázó talált gazdára világszerte.

John Deere traktorgyártás évforduló: 100 év momentumai egy videóban

2018-ban ünnepli a John Deere a traktorgyártásának 100. évfordulóját. Minden egyes új John Deere traktorban ott rejlik az a 100 éves tapasztalat, tudás és fejlesztés, amit a traktor vásárlásánál Ön magáénak tudhat.

Műszaki hírek
2018.04.06.

Itt a tavasz, támadnak a repcekártevők

Az elmúlt napokban a hőmérséklet sok helyen megközelítette vagy meghaladta a 20 fokot. A Nádudvar térségében kihelyezett sárga ragacslapok már pénteken megfogták az első betelepülő példányokat.

Agronómiai hírek
2018.04.05.

A nyuszi nálunk kedvezményeket is hoz!

Húsvét alkalmából számos termékünk kedvező árakon érhető el Webshopunkban.

Műszaki hírek
2018.03.30.

Idén a miénk az Agrár Innovációs Díj

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium döntése alapján a KITE Zrt. folyékony startertrágyázási technológiája a leginnovatívabb agrártermék ma Magyarországon.

Agronómiai hírek
2018.03.29.

Jelszóváltoztatás