KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

Díjeső a kite.hu-ra

Megszülettek az eredmények az idei ’Az Év Honlapja’ versenyen. 2018. november 14-én a Marketing Summit Hungary első estéjén, ünnepélyes keretek között adták át az elismeréseket. A KITE Zrt. megújult honlapja a kereskedelem és agrárkategóriában is különdíjas lett.

Két díjat is nyert a KITE Zrt. pénzügyi szekciója

Idén másodszor rendezte meg Business and Finance Summit konferenciáját a Portfolio és a Credit Management Group, amelyen a nemzetközi szinten is elismert CFO of the year díj, a CFO Master és az Év Credit Management Csapata elismerések is átadásra kerültek. Utóbbi kettőben a KITE is érintett idén.

Csábítjuk a fiatalokat

2018. november 13-án pályaorientációs napot tartottunk a KITE Zrt. központjában. A nádudvari általános iskola 7. A és B osztályos tanulói vettek részt az eseményen. A cég tevékenységének bemutatása után a diákok körülnéztek az alközpontban és a hozzá tartozó géptelepen.

Ajándék After-Sales utalvány, ha most vesz használt kombájnt!

Vásároljon a KITE Zrt.-től használt kombájnt 2018. november 10. - 2018. december 15. között és most egyes használt kombájnok mellé ajándék 500 000 Ft vagy 1 500 000 Ft értékű After-Sales ajándék-utalványt adunk, amit alkatrészre vagy szervizszolgáltatásra is fordíthat nálunk!

Műszaki hírek
2018.11.09.

Nálunk járt a digitális nagykövet

Bóna Ákost, Magyarország Európai Bizottságba delegált digitális nagykövetét, a Digitális Jövőért Alapítvány vezetőségének tagját és munkatársait Hadászi László és Mészáros Gábor látták vendégül a KITE Zrt. központjában, Nádudvaron. Az Innovációs Főigazgatóság tevékenységét ismertették a látogatókkal a kollégáink.

Műszaki hírek
2018.10.10.

A legszebb precíziós birtok az országban

Megszületett a Magyarország Legszebb Birtoka verseny első helyezettjeinek névsora a nemrégiben rendezett díjátadó gálán. A precíziós gazdálkodás kategóriában Dr. Lipták József gazdasága, a Lipták Farm nyerte el a rangos elismerést. A díjat Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója adta át.

A kollégáink is tanulnak

Képzést tartottunk a műszaki értékesítő apparátusunknak.

Kitüntetés az alma matertől

A Debreceni Egyetem Mezőgazdasági, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának Tanácsa Szabó Leventének, a KITE Zrt. vezérigazgatójának tiszteletbeli docensi címet adományozott.

A 25. John Deere traktor – Márkahűség mesterfokon

Kozsuch Kornél 1994 óta gazdálkodik Kondoroson. A mezőgazdaság szeretetét az édesapjától örökölte, de a zöld sárga szerelem már a saját szívéből fakad. A napokban vette át családja körében a 25. John Deere traktorát a KITE Zrt. vezetőségétől.


Jelszóváltoztatás