KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

Egy John Deere traktor az egyetemen

2019. január 16-án tartották a győri Széchenyi István Egyetem nyílt napját, a Nyitott Kapuk elnevezésű rendezvényt, ahol lehetőségük van a látogatóknak előadásokat hallgatni képzésekről, tevékenységekről. A rendezvényt a KITE Zrt. is támogatta egy John Deere traktor kiállításával.

Indul a precíziós mezőgazdasági szakmérnök szakirányú továbbképzési szak a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara precíziós mezőgazdasági szakmérnöki továbbképzési szakot indít az agrár vagy műszaki képzési területen legalább alapképzésben (BSc) szerzett mérnöki oklevéllel rendelkező szakemberek részére.

Az innovációé lesz a főszerep idén

A mezőgazdaságban teret nyerő digitalizáció a KITE Zrt. kiállításán nagy hangsúlyt kap az idei AgrárgépShow-n. 2019-ben az innováció kapja a főszerepet a budapesti vásárvárosban. Minden gazdálkodót várunk a Hungexpo F pavilonjába! Ígérjük, nem fognak csalódni!

Több, mint három évtizedes hagyomány és egy hagyományteremtő kezdeményezés

2019. január 7. és 11-e között került megrendezésre a KITE Zrt. növényvédelmi képzése a jól megszokott helyszínen, Hévízen. Az immáron krisztusi kort elért rendezvény hagyományait egy új kezdeményezés bővítette ki, ami stílusosan éppen három évvel ezelőtt indult el az útjára.

Még két nap van hátra

A KITE Zrt. a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karával és a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamarával együttműködve, 2019. január 7-11. között is szervez továbbképzést a partnergazdaságok növényvédelmi szakmérnökei részére.

Közelebb a partnerekhez

2018. december 7-én 20-ra nőtt a KITE Zrt. alközpontjainak száma. Ünnepélyes keretek között, a cégünk vezetőinek és partnereinek körében nyílt meg a legújabb aszódi bázis a Céhmester út 9. szám alatt. A KITE Zrt. neve nem újdonság a városban, 2016-ban nyitottuk meg az első kirendeltségünket ott.

Részt vettünk az Agrárszektor Konferencián

A Portfolio az idén hatodik alkalommal rendezi meg kétnapos agrárkonferenciáját november 28-29-én, amely a szektor egyik legrangosabb szakmai és networking eseménye. Bozsér Róbert, cégünk kereskedelmi igazgatója az agrárintegráció szekcióban egy kerekasztal-beszélgetésen vett részt.

Készüljön fel! Hamarosan BLACK FRIDAY!

Ha november, akkor elmaradhatatlan a Black Friday, ami nálunk nem csupán 1 napig tart, hanem egy egész hétvégét jelent! A „Fekete Péntek” alkalmával számos termékünk rendkívül kedvezményes áron lesz elérhető webshopunkban. Látogasson el hozzánk, megéri!

Díjeső a kite.hu-ra

Megszülettek az eredmények az idei ’Az Év Honlapja’ versenyen. 2018. november 14-én a Marketing Summit Hungary első estéjén, ünnepélyes keretek között adták át az elismeréseket. A KITE Zrt. megújult honlapja a kereskedelem és agrárkategóriában is különdíjas lett.


Jelszóváltoztatás