KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

Kiváló Hazai Márka a KITE

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A Szakmai Bizottság döntése alapján cégünk, a KITE Zrt. Kiváló márkának számít a hazai üzleti TOP márkák egyikeként, idén már kilencedik alkalommal.

Gépelőrendelési akció a KITE Zrt.-nél!

A KITE Zrt. előrendelési lehetőséget biztosít 2021-re az új JD kombájnok, traktorok, önjáró szecskázógépek, vetőgépek, bálázók, JD és HAGIE permetezőgépek, Köckerling és SIP munkagépek tekintetében, valamint JCB rakodókra és Joskin szállító eszközökre.

Új ekék és műtrágyaszórók készletről, akciós árakon!

Az optimális erőgép-munkagép kapcsolat legalább annyira múlik a megfelelő munkagép kiválasztásán, mint a traktoron. Széles portfóliónkból a kis, közepes és nagy gazdaságok is megtalálhatják a számukra ideális gépet, ráadásul most jelentős árkedvezménnyel kaphatók készletről, forintos árakon.

Műszaki hírek
2020.10.06.

Az új generáció tagjai a KITE-ben

A Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumának hallgatói jártak a szeptember 30-án a KITE Zrt. Nádudvari Központjában. A diákok az ötéves agrármérnök-képzésben vesznek részt, és a precíziós gazdálkodással kapcsolatos ismereteiket bővíthették nálunk.

Újabb intézkedések egészségünk megőrzésének érdekében

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy - igazodva a kialakult járványügyi helyzethez-, előrelátó módon, közösen, minden lehetséges erőfeszítést megtegyünk munkavállalóink és partnereink egészségének és vállalatunk folyamatos működésének megőrzése érdekében.

A növényvédőszer-göngyölegek gyűjtése fontos fenntarthatósági kérdés

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Cseber Nonprofit Kft. szakmai rendezvénye, mely a szokásos információcsere mellett egy ünnepélyes eseménynek is helyet adott, idén első alkalommal került sor ugyanis az „Innovatív Cseber Gyűjtőhely” díj átadására, melyet a KITE Zrt. nyert el.

Gyepszellőztetés a sportpályaápolásban

A Telkiben lévő edzőközpontban idén is megrendezésre került a Magyar Sportpályafenntartók Egyesülete által szervezett őszi szakmai workshop, melynek idén is célja volt a sportpályaápoló szakemberek szakmai továbbképzése, ismereteinek folyamatos bővítése.

Műszaki hírek
2020.09.24.

A kukorica-, a cirok- és a szójatechnológia most virtuálisan

A járványhelyzet sajnos továbbra sem kedvez a személyes találkozásoknak, ezért a tavaszi szántóföldi rendezvényünket követően az őszi betakarítású növények technológiai bemutatóját is a virtuális térbe helyezzük át és a legújabb technológiai vívmányainkat szeptember 29-30-án mutatjuk be Önöknek.

Magyarország legszebb precíziós birtoka

A sülysápi Tápió-Táj Kft. lett idén Magyarország legszebb precíziós birtoka, melyhez ezúton is szívből gratulálunk. Szántóföldi növényzettermesztéssel foglalkoznak. 2000 hektáron termesztenek őszi kalászosokat, búzát, árpát, valamint kukoricát, napraforgót és repcét, lucernát.


Jelszóváltoztatás