KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

Pozitív eredmények már az első évben

A szerbiai leányvállalatunk a KITE d.o.o. lezárta tevékenységének első gazdasági évét. Ebben a 2017-es évben a cég műszaki kereskedelemmel és szolgáltatás biztosításával volt jelen a piacon. Örömmel és büszkén jelenthetjük, hogy már az első évben pozitív eredménnyel zárta a gazdálkodását a cég.

Hasznos szervezetek százszoros nagyításban

A múlt héten megszervezett KERT-TECH Kertészeti Technikai Kiállítás legnagyobb érdekességevalószínűsíthetően az volt, hogy a KITE Zrt. standján óriási nagyításban mutattuk meg a szabad szemmel nehezen érzékelhető makroorganizmusokat, melyek nagy szolgálatot tehetnek az integrált növényvédelmet alkalmazó kertészeteknek.

Ez aztán a minőségi vetőmag – tudja meg mit vásárol!

A KITE Zrt. kizárólagos forgalmazásában álló hibridkukoricák kitűnő termőképessége csak az egyik érték, melyet a partnereinknek adunk. A vetőmaghoz kapcsolódóan a másik érték maga a vetőmag minősége.

A KITE a PREGA konferencián

Idén február 21-én került megrendezésre a precíziós gazdálkodás témakörét alapul vevő PREGA konferencia, melyen a KITE Zrt. is kiállítóként jelent meg, kollégáink közül a téma szakavatott képviselői pedig előadást is tartottak.

1 éves lett a KITE Webshop!

Ma 1 éve, hogy elindítottuk a KITE Zrt. webáruházát.  Ezúton is köszönjük vásárlóink bizalmát!

John Deere Gatorok a Hungaroringen!

Ez tényleg nem vicc, a John Deere szabadidős járműveit a magyar autósport szentélyében, a Groupama Tanpályájának Off-road Centrumában próbálhatják ki az érdeklődő, avatott kezek.

Leendő mezőgépészek látogattak hozzánk

2018. február 20-án láttuk vendégül a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium, a Kenderesi Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium és a Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium diákjait. A 12. évfolyamos mezőgazdasági gépész tanulók kaptak meghívást Nádudvarra, a központi telephelyünkre.

A traktorok csúcsai: John Deere 9R, 9RT és 9RX sorozat (videó)

A 9R traktorokat úgy tervezték, hogy a modern mezőgazdaság legkeményebb kihívásainak is eleget tegyenek: a cél a termelékenység növelése, a költségek csökkentése és a kockázatok mérsékelése.

Időjárás független folyékony startertrágyázási technológia

A mikrogranulált startertrágyázás, mint technológiai elem koránt sem újkeletű a magyar gazdálkodók szemében. Egyre szélesebb körben elfogadott ezen inputok évenként ismétlődő használata azon széles sortávú kultúrák esetében, amelyeknél a műszaki feltételek biztosítottak a mikrogranulátum precíz és pontos kiszórására. Az új trendek a gépgyártó cégek esetében, mint például a John Deere azonban a jelenlegi rendszertől eltérően, mikrogranulátum-szóró adapter nélkül hozzák forgalomba vetőgépeiket.

Agronómiai hírek
2018.02.14.

Jelszóváltoztatás