KITE Precíziós gazdálkodás

Hírek

Időjárás független folyékony startertrágyázási technológia

A mikrogranulált startertrágyázás, mint technológiai elem koránt sem újkeletű a magyar gazdálkodók szemében. Egyre szélesebb körben elfogadott ezen inputok évenként ismétlődő használata azon széles sortávú kultúrák esetében, amelyeknél a műszaki feltételek biztosítottak a mikrogranulátum precíz és pontos kiszórására. Az új trendek a gépgyártó cégek esetében, mint például a John Deere azonban a jelenlegi rendszertől eltérően, mikrogranulátum-szóró adapter nélkül hozzák forgalomba vetőgépeiket.

Agronómiai hírek
2018.02.14.

A FeHoVá-n is ott leszünk!

A KITE Zrt. Környezetápolás-technikai üzletága a 2018. február 15-18-ig megrendezésre kerülő FeHoVa kiállításon a JOHN DEERE - terepen is tökéletesen teljesítő - GATOR UNIVERZÁLIS SZÁLLÍTÓJÁRMŰVEIT mutatja be.

Egy igazi fém retro bögre

A KITE Zrt. 45 éves évfordulójára készítettünk egy limitált kiadású, egyedi zománcozott fémbögrét.

Együttműködés a korszerű dohánytermesztésért

Együttműködési megállapodás aláírására került sor a KITE Zrt., az Universal Leaf Tobacco Magyarország Zrt. és a Nyírségi Dohány TCs Kft. részvételével az Agrárgépshow rendezvényen.

A legjobb MezőgépÉSZek között

Az 2018-as AGROmashEXPO - AgrárgépShow keretein belül, a csütörtöki nap délutánján került megrendezésre a mezőgazdasági gépész szakma népszerűsítésére született MezőgépÉSZek vetélkedő döntője, melyen a hajdúböszörményi SZKI V-KING-ek csapata lett a második helyezett.

Támad a sárgarozsda

Az enyhe téli időjárás folyományaként számolnunk kell a kórokozók nagyobb mérvű áttelelésével.

Agronómiai hírek
2018.01.29.

Díjak a precíziós szárítás tökéletesítéséért

Az AgrárgépShow keretein belül az első nap délutánján, a kiállítás különdíjával kitüntetett Videokontroll precíziós szárítási technológia kifejlesztője, az RS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., a KITE Zrt.- vel közösen Arany Plaket díjat adományozott 23 partnerének, akik a terményszárítójukat már magasabb szinten üzemeltetik.

Kerekasztalon a precíziós gazdálkodás témája

A Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület kerekasztal-beszélgetést tartott a kiállítás első napján, melyen Dr. Sulyok Dénes is részt vett.

Az agrártárca vezetője is meglátogatta pavilonunkat

A megnyitó után Dr. Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter tett megtisztelő látogatást a kiállítási területünkön, akinek legújabb technológiai és műszaki újdonságainkat mutattuk meg.


Jelszóváltoztatás