KITE Precíziós gazdálkodás

Gépüzemeltetési Szaktanácsadás Alap csomag

A gépüzemeltetési alap-csomag fő eleme a napi jelentés, amely minden reggel tömör, informatív formában ad tájékoztatást gépe előző napi munkájáról, állapotáról, pontos tartózkodási pozícióiról, és az általa elfogyasztott üzemanyagról. Ezen információk birtokában Ön mindig naprakész lehet gépei mindennapos használatát illetően. Mind emellett az alap-csomagot igénybe vevők gépein a rendszeres szervizek alkalmával beállítjuk a karbantartási ütemtervet, valamint figyeljük a megjelenő karbantartási figyelmeztetéseket, vörös riasztásokat, ezzel megelőzve az esetleges meghibásodásokat.

Tartalmazott szolgáltatások

Karbantartási ütemterv beállítása

Karbantartási ütemterv beállítása

A JDLink portálon dokumentáljuk a gépen elvégzett szervizműveleteket, a karbantartási naplóba beállítjuk a soron következő karbantartás idejét.

Karbantartási figyelmeztetések

Karbantartási figyelmeztetések

Figyelemmel kísérjük a gép karbantartási ütemtervét, értesítjük partnereinket az elvégzendő rendszeres szervizek esedékességéről.

Vörös riasztások figyelése

Vörös riasztások figyelése

Figyelemmel kísérjük a gép által küldött riasztásokat, értesítjük partnereinket az esetleges hibaüzenetek megjelenéséről.

Napi vagyonvédelmi jelentés küldése

Napi vagyonvédelmi jelentés küldése

A napi jelentés táblázatában beazonosíthatja erőgépét, láthatja, az előző napon merre járt, mennyi üzemórát teljesített és mennyi hajtóanyagot fogyasztott el, továbbá információt kap a vörös riasztásokról, esetleges DPF kiégetésekről.

Felhasználói fiók létrehozása, JDLink kezelői oktatás

Felhasználói fiók létrehozása, JDLink kezelői oktatás

Létrehozzuk felhasználói fiókját a JDLink felületen, a kezelői oktatás keretein belül kellő ismeretet adunk át a JDLink portál magabiztos használatához.


Jelszóváltoztatás