KITE Precíziós gazdálkodás

Precíziós Gazdálkodási Alap szintű szolgáltatásaink

A precíziós gazdálkodás alapját a rendszerezett adatok képezik. A gépkapcsolatok képesek az automatikus adattovábbításra, ehhez azonban szükséges, hogy a megfelelő módon legyenek beállítva és kezelve. A táblakörvonalak meghatározása hozzájárul a megfelelő pontosságú munkavégzéshez, a táblák elnevezésének egységesítése áttekinthetővé teszi a keletkezett adatokat, és információval szolgál a kezelő személyzet számára is. Az input anyag adatbázis közös kialakítása is szükséges a megképződött adatok átláthatóságához. Ahhoz, hogy a gépek képesek legyenek hasznos és feldolgozható információkat gyűjteni elengedhetetlen, hogy a gépkezelők minden feladatot a lehető legpontosabban végezzenek el. A gépkezelőket ezért a precíziós gazdálkodással foglalkozó munkatársaink gyakorlati oktatás során felkészítik a megfelelő beállítások elvégzésére és az esetlegesen felmerülő problémák elhárítására. Ezek kiegészítéseképpen arra is lehetősége van, hogy motoros gépparkjának állapotáról napi rendszerességgel jelentéseket kapjon, így hatékonyabban tudja kezdeni a munkanapot. Találja meg az Ön számára kedvező szolgáltatásainkat az oldalon. Amennyiben bármelyikről bővebb információt szeretne, a Kapcsolat menüpontban megjelölt elérhetőségeken hívja a precíziós gazdálkodással foglalkozó szakembereinket!

Tartalmazott szolgáltatások

Táblák elnevezéseinek egyesítése

Táblák elnevezéseinek egyesítése

Több néven szereplő tábláit újra átnevezzük az Önnel való folyamatos egyeztetés során. Ennek segítségével területei átláthatóvá válnak, és a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatok is egyszerűbbé válnak.

Táblakörvonalak meghatározása

Táblakörvonalak meghatározása

A táblák pontos helyét meghatározzuk és ezzel elősegítjük a további üzemeltetési, gazdálkodási és művelési feladatok pontosságát.

Inputanyag-adatbázis kialakítása

Inputanyag-adatbázis kialakítása

Gazdálkodásának fontos részét képezik az inputanyagok, melyeknek egy adatbázisban való kezelése hozzájárul a ráépülő adatszolgáltatás rendszerezettebbé tételében. Az adatbázisból könnyebb kiválasztani a kijuttatandó inputanyagot, így időt spórol meg.

Törzsadatok gépadatainak kiigazítása

Törzsadatok gépadatainak kiigazítása

Elvégezzük a helyes gépadatbázis, és a hozzá tartozó gépparaméterek bevitelét a törzsadatbázisba, a helyes dokumentáció létrehozása érdekében.

Gépkezelők helyszíni oktatása

Gépkezelők helyszíni oktatása

A legtöbb adatszolgáltatás alapja az emberi tényező. Fontos, hogy az Ön gépkezelői a precíziós gazdálkodásnak megfelelően használják a megvásárolt gépkapcsolatokat. Ezt segítjük elő egy helyszíni és gyakorlati oktatással.

Karbantartási ütemterv beállítása

Karbantartási ütemterv beállítása

A JDLink portálon dokumentáljuk a gépen elvégzett szervizműveleteket, a karbantartási naplóba beállítjuk a soron következő karbantartás idejét.

Karbantartási figyelmeztetések

Karbantartási figyelmeztetések

Figyelemmel kísérjük a gép karbantartási ütemtervét, értesítjük partnereinket az elvégzendő rendszeres szervizek esedékességéről.

Vörös riasztások figyelése

Vörös riasztások figyelése

Figyelemmel kísérjük a gép által küldött riasztásokat, értesítjük partnereinket az esetleges hibaüzenetek megjelenéséről.

Napi vagyonvédelmi jelentés küldése

Napi vagyonvédelmi jelentés küldése

A napi jelentés táblázatában beazonosíthatja erőgépét, láthatja, az előző napon merre járt, mennyi üzemórát teljesített és mennyi hajtóanyagot fogyasztott el, továbbá információt kap a vörös riasztásokról, esetleges DPF kiégetésekről.

Felhasználói fiók létrehozása, JDLink kezelői oktatás

Felhasználói fiók létrehozása, JDLink kezelői oktatás

Létrehozzuk felhasználói fiókját a JDLink felületen, a kezelői oktatás keretein belül kellő ismeretet adunk át a JDLink portál magabiztos használatához.


Jelszóváltoztatás